alles bij elkaar pffffff

Het forum waarin het voornamelijk gaat over fibromyalgie.

Moderator: Martijn

alles bij elkaar pffffff

Berichtdoor miek1967 » ma feb 18, 2013 10:44 am

Beste leden ,ik heb zelf een geschiedenis van jaren lange pijn en nu is eindelijk Fibro vastgesteld naast de artrose die ik ook heb en hypermobiliteit en een scoliose.Ik heb verschillende keren revaldatie doorlopen dus kan goed binnen de grenzen functioneren dat ik niet al te snel grijp naar pijnstillers.Ik had met tramal nog zoveel pijn dat de huisarts wilde dat ik echt leerde functioneren binnen mijn kunnen.Het was een lange weg en ik had m gevonden....tot ik ontdekte dat ook verkoudheid ,pijn in je kies of keel of wat dan ook gelijk terugslag betekend in de fibroklachten.Mijn weerstand is belabberd en ik slik van allesvan SOLGAR om het totale beeld te ondersteunen.Wie heeft er tips .....hoe je zo min mogelijk pijn hebt ?Ik merk dat ik soms 3 dagen moet liggen om weer op te laden kan zo enorm uitgeput zijn en zoveel pijn hebben dat ik huil.Ook kan ik ervaren dat ik het allemaal wel op het moment zelf red dat ik denk oh gaat nog goed en erna is het dan bagger.Je moet dus preventief functioneren zo ongeveer :x Maar wat blijft er dan over !Ik moet ook werken ......zit nu in ziektewet.........Hoe zien jullie dit en hoe gaan jullie ermee om !

Gr Miek
miek1967
Nieuw lid
 
Berichten: 7
Reumavorm: fibromyalgie

Re: alles bij elkaar pffffff

Berichtdoor Henk » di feb 19, 2013 5:42 am

Hoi Miek,

Ik kan niet schrijven hoe ik ermee omga, want ik heb jouw klachten niet... maar wanneer ook Tramadol (te) weinig verlichting gaf, vind ik het knap dat je binnen je kunnen hebt leren functioneren.
En nu heb je teveel extra pijnklachten bij zo ongeveer alles wat je (medisch) tegen kan zitten... en pijn en vermoeidheid gaan weer samen...

Het wetenschappelijk gehalte is misschien niet helemaal in orde, maar hier staan wel de nodige 'tips' voor pijnbestrijding bij fibromyalgie http://www.fibromyalgie.nl/?content=31&id=19 en je kunt natuurlijk altijd proberen wat een specialistische pijnpoli je te bieden heeft. Sterkte!

Met vriendelijke groet,
Henk.
'Tous les hommes sont mortels' ('Alle mensen zijn sterfelijk') van Simone de Beauvoir. Gelukkig wel!
Avatar gebruiker
Henk
Lid
 
Berichten: 1163
Woonplaats: Rotterdam
Reumavorm: reumatoide artritis


Keer terug naar Fibromyalgie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Advertentie