Pagina 1 van 1

Pijnpoli

BerichtGeplaatst: wo mei 25, 2016 7:28 pm
door Sylvia1966
Iemand ervaring met de pijnpoli of tens apparaat.

Re: Pijnpoli

BerichtGeplaatst: vr mei 27, 2016 7:47 pm
door Thailand
Ik ben vorige maand bij de pijnpoli geweest te Harderwijk.
De specialist hoopte op zeker 40%minder pijnklachten helaas tot nu toe heeft het bij mij niet geholpen.
Ik moet eind juni voor nacontrole.
Ik sprak mensen waarvan de ene vertelde dat zij absoluut geen pijn heeft bij de behandeling en de ander weer wel. Ook is mij verteld dat de pijn bij de ene persoon zeker 1 jaar wegblijft en bij de ander 3 maanden.
Bij ieder is het schijnbaar anders. Ik kreeg 4 injecties in mijn onderrug en was bij mij zeer pijnlijk. Maar dat is bij elk persoon anders.
Verder gaat het allemaal snel en toen ik weer kon lopen mocht ik naar huis.
Hoop dat het werkt bij jouw succes.

Re: Pijnpoli

BerichtGeplaatst: vr mei 27, 2016 11:49 pm
door Wrenchman
Ook ik ben benieuwd naar eventueel behaalde resultaten bij een pijnpoli. De ene ziekenhuiswebsite wekt de indruk dat er veel mogelijk is, snuffelend in een patiƫntenfolder van een ander ziekenhuis stuurt meer op leren omgaan met pijn en psychologen en dat soort narigheid.
De aanpak die mij tot nu toe geboden is heeft mij nog onvoldoende geholpen. In ieder geval niet zoveel dat ik nog jaren door wil op deze manier. En dat terwijl men mij eigenlijk liever van de medicijnen af wil hebben.
Ik ben nog zoekende naar wat nu na de reumatoloog. Ik vestig mijn hoop er maar niet op. Ben bang dat ik voor de zoveelste keer terecht kom in een langlopend traject wat wel even lijkt te werken maar wat uiteindelijk ook geen verschil maakt.

Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen, als je die zou willen delen heel graag.

Re: Pijnpoli

BerichtGeplaatst: zo jun 26, 2016 12:03 pm
door Hendrik
Hallo allemaal,

Ik ben jarenlang bij de Pijnpoli in behandeling geweest vanwege artroseklachten en zenuwpijnen.
Medio 2009 heb ik een zware rugoperatie gehad vanwege een spondylodese en kreeg tot vlak voor mijn operatie epiduraal infiltraten om enigzins te kunnen blijven rondlopen.
Daarna kreeg ik diezelfde infiltraten tussen mijn nekwervels en dat hielp een week of drie, vier maar daarna is de pijn weer in alle hevigheid terug.
Misschien dat de een of ander langer plezier ervaart van deze pijnbehandeling, dat verschilt misschien van persoon tot persoon.
Het lijkt mij in ieder geval iets om eens uit te proberen om in de praktijk te ervaren hoelang de werking blijft aanhouden.
De behandeling is niet aangenaam maar duurt maar enkele minuten en aansluitend moet je een paar uurtjes blijven liggen om daarna onder begeleiding van iemand naar huis te mogen.
Veel groetjes, Hendrik

Re: Pijnpoli

BerichtGeplaatst: ma jun 27, 2016 3:37 pm
door Thailand
Hallo, ja ik heb een behandeling ondergaan bij de pijnpoli in Harderwijk. Moet volgende week na controle. De behandeling was voor mij althans pijnlijk en helaas niet geholpen integendeel zelfs.
Ben geholpen door specialist van Haandel.
De pijn zou eigenlijk 40%minder moeten zijn. Bij de ene helpt het bij de ander weer niet. Ben heel benieuwd wat hij mij te vertellen heb.
Ik heb Artrose, Osteoporose, Fibromyalgie, en syndroom van tietze.
Maar, het is te proberen waard.