Oproep

In dit forum je terecht met vragen over (poly-)artrose.

Moderator: Martijn

oproep

Berichtdoor Rosali » zo mei 06, 2007 6:11 pm

Hoi Forumlezer,

Wij zijn 6 studenten Kunstzinnige Therapie en doen in het kader van het vak Project Externe Eisen en Kwaliteitszorg een onderzoek naar klachten en het vervolg. Wij willen meer duidelijkheid krijgen over patiënten die klachten hebben gehad over hun therapeut. Worden patiënten ingelicht over wat ze moeten doen met hun eventuele klachten? Worden ze bij het begin van de therapiesessie al ingelicht of pas later als de patiënt al een klacht heeft of wordt hij/zij helemaal niet ingelicht? En wanneer een patiënt een klacht heeft hoe is hij/zij daarmee omgegaan? Wat heeft hij/zij daar concreet mee gedaan?
Het is voor ons als aankomende therapeuten, maar ook voor al afgestudeerde therapeuten belangrijk om te weten wat er gebeurd met klachten, hoe het verloop van een klacht is.

Voor het onderzoek zijn wij op zoek naar mensen die therapie hebben gevolgd en die over hun ervaring met de therapie willen vertellen.
Het vertellen van de ervaring gebeurd door middel van een interview. Dit interview kan door middel van telefoon, e-mail of persoonlijk.
De resultaten van het interview worden verwerkt in een verslag.
Het geven van het interview mag anoniem.
De informatie die U ons geeft wordt alleen door ons gebruikt. Er zitten geen gevolgen vast aan het invullen van de enquête. De door U gegeven antwoorden worden niet openbaar gemaakt.

Wilt u reageren op deze oproep, dan kunt U ons mailen naar dit e-mail adres: projectgroep@aol.nl

Met vriendelijke groet,

Projectgroep aansprakelijkheid
Rosali
Nieuw lid
 
Berichten: 1

Keer terug naar Artrose

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Advertentie