Medewerking gevraagd voor onderzoek - vermoeidheid

In dit forum kun je terecht met vragen over sclerodermie.

Moderator: Martijn

Medewerking gevraagd voor onderzoek - vermoeidheid

Berichtdoor CarolineC » vr mei 16, 2014 9:26 am

Hallo allemaal!
Ik wil me even kort voorstellen en heb meteen een vraag voor jullie.

Ik ben Caroline en ik kom uit Duitsland. Ik heb zelf reuma (JIA) sinds mijn 2e levensjaar. Nu ben ik 24 en sinds bijna 5 jaar ben ik psychologiestudent aan de Universiteit Twente in Enschede. Ik doe de masteropleiding ‘Gezondheidspsychologie’ en op grond van mijn eigen ervaringen ben ik vooral geïnteresseerd in hoe mensen met chronische ziektes hun leven onder de knie krijgen. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn masterthese. In deze context ben ik op zoek naar mensen met een reumatische aandoening die mij willen helpen door het invullen van een anonieme online vragenlijst.
De vragenlijst heeft betrekking tot de communicatie van reumapatiënten met hun reumatoloog en/of verpleegkundige over vermoeidheid. Vermoeidheid blijkt naast pijn een groot probleem te zijn onder patiënten met reumatische aandoeningen. Toch blijkt uit de wetenschappelijke literatuur en ervaringsberichten van patiënten, dat er vaak niet over gesproken wordt. Ik ben geïnteresseerd in welke patiënt gerelateerde factoren zoals sociodemographische factoren, de gezondheidsstatus en de persoonlijkheid samenhangen met de communicatie over vermoeidheid. Ik wil dit graag onderzoeken om nieuwe perspectieven te ontdekken voor praktische aanbevelingen om de communicatie over vermoeidheid te bevorderen en daardoor het lijden van patiënten te verminderen.
Heeft u een reumadiagnose en wilt u mij helpen meer inzicht te krijgen in het probleem van communicatie over vermoeidheid bij reumapatiënten?
Dan zou ik u van harte willen vragen om op onderstaande link te klikken en mijn vragenlijst in te vullen.

https://utwentebs.eu.qualtrics.com/SE/? ... IQzraRtPBb

Het invullen duurt hooguit 15-20 minuten en alle verkregen data wordt natuurlijk volledig anoniem verwerkt.
Als u van tevoren vragen heeft met betrekking tot deze studie kunt u mij natuurlijk een bericht of een email sturen (c.cordesmeyer@student.utwente.nl).

Alvast bedankt voor uw deelname en uw ondersteuning voor mijn afstudeerproject!

Groet, Caroline
CarolineC
Lid
 
Berichten: 21
Reumavorm: JIA

Keer terug naar Sclerodermie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Advertentie