Http://www.bioweer.nl

Interessante links

Moderator: Martijn

http://www.Bioweer.nl

Berichtdoor Gertjan » vr feb 05, 2010 3:10 pm

Hallo, graag stellen wij ons even aan u voor.

Bioweer.nl is ontstaan vanuit een particulier initiatief. Een van de aanleidingen was de relatie reuma en het weer waarbij in de directe familie-omgeving van de oprichter vaak werd geklaagd over pijnverergering van reumaklachten bij kou en vochtige omstandigheden. Veel is er gezocht over deze relatie maar er is maar weinig te vinden m.b.t. onderzoek daaromtrent.

Omdat wij zo verbaasd waren dat er in Nederland en Belgie nog geen weersvooruitzichten werden gerelateerd aan gezondheid (los van de hooikoortsverwachting en UV-index) is Bioweer.nl opgezet.
Volgens ons is de wetenschap zich al jaren bewust van de positieve en negatieve gevolgen van bepaalde weergebeurtenissen op het welzijn van de mens. Het weer kan pijn verhogen, medische kwalen teweegbrengen of intensifiëren, of stemming en gedrag beinvloeden.

De voorspellingen die op Bioweer.nl worden vermeld kunnen mensen in Nederland, Belgie en Luxemburg met een onderliggende ziekte de noodzakelijke waarschuwing geven om verdere schade aan hun gezondheid te verhinderen.

Onze voorspellingen zijn een gratis service die op de huidige medische en biometeorologische kennis wordt gebaseerd, maar de vooruitzichten mogen niet worden beschouwd als medische raad. Daarvoor is de huisart. Gelieve daarom ook de disclaimer te lezen voor het correcte gebruik van de inhoud van deze site.

Bioweer.nl is niet commercieel maar zal om de site draaiende te kunnen houden moeten werken met reklames van Google adsense. Stoort u zich daar svp niet te veel aan.

Wanneer de forumadministrator het akkoord vindt willen wij graag reacties plaatsen op onderwerpen die gepost worden in de relatie weer-reuma. Wij zijn van mening dat we daarmee wellicht mensen met tips kunnen helpen. We weet kan er een weer-en-reuma topic komen zodat wij daar actief in kunnen meedraaien?

Mvg, Gertjan
Gertjan
Nieuw lid
 
Berichten: 4
Reumavorm: nee; mijn moeder wel

Keer terug naar Links

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Advertentie