Wereldreumadag

Interessante links

Moderator: Martijn

Wereldreumadag

Berichtdoor Dominique » do okt 06, 2011 9:26 am

Op WereldReumaDag start het Reumafonds een nieuwe campagne om iedereen even stil te laten staan bij reuma. Hiermee willen we aandacht vragen voor ruim 2 miljoen mensen met reuma in Nederland voor wie bewegen niet zo vanzelfsprekend is.

Iedereen is welkom op woensdag 12 oktober om 13.00 uur op het Beursplein in Amsterdam voor een podiumshow met onder anderen streetdancers, free style basketballers en breakdancers. Onder hen twee finalisten van het televisieprogramma ‘Holland’s got talent’: Luv4daGame en Pop’arazzi. Zij leren Anita Witzier èn het publiek hun beste beweegtrucs. Tijdens de show zal Anita samen met het publiek regelmatig stilstaan bij reuma.

WereldReumaDag speelt zich ook op internet af. Op de actiepagina van deze “Sta even stil” campagne vindt de bezoeker alles over reuma en bewegen. Een Reuma Beweegquiz, tips om in beweging te komen en de mogelijkheid om een persoonlijk beweegboek aan te vragen. Deze actiepagina is vanaf 12 oktober te bezoeken via www.reumafonds.
Door heel Nederland geven ruim 30 reumapatiëntenverenigingen informatie over leven met reuma. Middels een informatiestand of een informatiemiddag wordt voorlichting gegeven over reuma. Het Reumafonds wil deze initiatieven graag ondersteunen en heeft een WereldReumaDag pakket samengesteld met voorlichtingsmateriaal. Dit pakket kan vanaf 26 september besteld worden via de Reumafonds Bestelservice op www.reumafonds.nl. Aan de pakketten zitten geen kosten verbonden. In dit pakket zitten o.a. posters, brochures, en hot/coldpacks om uit te delen.
Dominique
Nieuw lid
 
Berichten: 1
Reumavorm: Geen

Keer terug naar Links

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Advertentie