Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Interessante links

Moderator: Martijn

Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » za nov 23, 2013 10:53 pm

Hallo allemaal,

Zelf heb ik een aantal aandoeningen. Wekendelen allemaal verhardingen vd spieren die elke week losgemaakt moeten worden, crohn (remicade als medicijn) en sinds vrijdag ook definitief bevestigd fructose intolerantie ivm medicijngebruik opgelopen.

Omdat ik eigenlijk elke week 2x naar de fysio moet ben ik dit jaar (2014) tegen het probleem aangelopen dat er eigenlijk bijna geen verzekeraar te vinden is die dit nog wil verzekeren. Aan een kant begrijpelijk, aan de andere kant de opmerking van verzekeraars dat er geen draagkracht meer voor is, is ook belachelijk. http://fysioforum.nl/2013/11/05/protest ... ut-menzis/

Nu ben ik zelf werkzaam in de verzekeringsbranche en heb gelukkig een oplossing gevonden. Acceptatie gegarandeerd en onbeperkt fysio voor een lage premie al zeg ik zelf. Ik heb er ook nog een collectief voor kunnen regelen. Zelfs de premie van independer kan er niet aan. Omdat ik hier geen reclame wil maken en er geen geld aan wil verdienen geef ik ook het grootste gedeelte van de verdienste terug aan jullie. Ik moet uiteraard wel mijn kosten eruit halen. Wil je meer weten, stuur me een berichtje.
Roel@ismijnnaam.nl
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » di nov 26, 2013 8:02 pm

Hallo allemaal,

Ben ik weer.

Zie onderstaande link met de juiste verzekeraars die wel nog alles vergoeden.
Voor de meeste is er een korting te krijgen qua premie. Dus ben je ook goedkoper uit.

http://fysioforum.nl/2013/11/26/chronis ... otherapie/

Op http://www.overstapweken.nu zal komende week de mogelijkheid komen om de gewenste verzekering met korting aan te vragen, goed koper dan independer!

Daarnaast nog een leuk presentje voor elke overstapper.

Groeten roel
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor puntje » di nov 26, 2013 8:28 pm

ER is al een topic geopend door mij.

viewtopic.php?f=42&t=4825

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering als je reuma hebt? Wij hebben laten onderzoeken welke zorgpolissen het beste aansluiten op de zorgbehoefte van mensen met reuma. Lees hier meer: http://www.reumafonds.nl/actueel/nieuws ... en-in-2014

Het gaat niet over 2013, maar juist over 2014.

De friesland, de amerfoortse etc vergoed niet onbeperkt, bij een aantal behandeling moet er goedkeuring gevraagd worden en als dit wordt afgewezen zit je en krijg je niks meer vergoed.
puntje
Lid
 
Berichten: 1346
Reumavorm: Reuma Artritis

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » vr nov 29, 2013 12:42 am

Hoi,

zelf ben ik ook reumapatiënt en heb inmiddels ook de ziekte crohn en fructose intolerantie. ga elke 6 weken naar het ziekenhuis voor een remicade infuus
elke week ga ik inmiddels 1x naar de fysiotherapeut en verwacht dat dit in 2014 naar 2x per week zal gaan. dus een goede verzekering is dan nodig. ook ik moet dus overstappen.

aangezien ik zelf werkzaam ben in de verzekeringsbranche ben ik opzoek gegaan naar de beste dekking voor de laagste premie.

alles staat nu op mijn site http://www.overstapweken.nu

wil je graag reuma kuuroord vergoeding, dan kun je kiezen voor een aantal verzekeraars, zie ook de lijst die het reumafonds op zijn site heeft staan. Echter is nog een goed alternatief wat niet aangeboden kan worden door de verzekeringsite.nl en independer.nl en alle andere vergelijkingsites

als je puur voor onbeperkt fysiotherapie gaat, dan kun je kiezen voor aevitae zorg voordeel polis. gegarandeerde acceptatie, ook voor de tandarts dekking als je die wenst.

ook hiervoor kun je kijken op mijn site. het is een product van aevitae met een lagere premie dan andere partijen kunnen aanbieden.

zoals je zo dadelijk zult zien, kun je ook nog voor een leuk cadeautje kiezen omdat ik het merendeel van de verdienste weer terug geef aan jou of kunt ervoor kiezen dat ik geld doneer het reumafonds of een ander goed doel. dit omdat ik zelf er geen geld aan hoef te verdienen. daarnaast zijn de verdienste op een zorgverzekering zeer laag.

ik hoop dat jullie hier aandacht aan willen schenken zodat jullie leden (zoals ik) zo een nog betere keuze kunnen maken van de mogelijkheden die er zijn. het is niet mijn bedoeling om reclame te maken, maar daar komt het eigenlijk wel op neer. vond je dit berichtje daarom niet leuk, mijn excuses daarvoor.

tevreden, laat het dan ook aan de leden van de lokale reumaverenigingen weten, mocht je daar lid van zijn.

als er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag van jullie.

met vriendelijke groet,
roel lahaije

http://www.overstapweken.nu
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor speets » vr nov 29, 2013 4:02 pm

Roell: Ik krijg hier een beetje een ongemakkelijk gevoel bij.
Er komen geregeld mensen op dit forum die geld aan ons willen verdienen, dus ik ben een beetje achterdochtig geworden.

Ik zie op je site geen enkel keurmerk, noch een contactadres.

Als ik het formulier invul, dan geef ik mijn naam, geboortedatum, bankrekeningnummer en burgerservicenummer door, en ook nog via een onbeveiligde site.
Ik heb begrepen dat dat genoeg is voor identiteitsfraude.

Ik wil niet zeggen dat je NIET te goeder trouw bent, maar ik zou graag van je horen hoe wij moeten weten dat je dat wél bent.
Avatar gebruiker
speets
Lid
 
Berichten: 117
Reumavorm: HMS + AP

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » vr nov 29, 2013 5:16 pm

hallo,

het klopt ik handel geheel ter goeder trouw (kan ook niet anders ivm met mijn dagelijks werk) en wil geen geld aan jullie verdienen. dat is totaal niet mijn doel.

als je meer wilt weten wie ik ben:

http://overstapweken.nu/belangrijk/wie-ben-ik/

daarnaast kun je mijn naam uiteraard ook googlen.

geheel is 100% safe. niemand die aan de haal kan gaan met jouw gegevens
de gegevens hebben we uiteraard nodig om de verzekering te kunnen regelen.
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor speets » vr nov 29, 2013 6:56 pm

roell schreef:geheel is 100% safe. niemand die aan de haal kan gaan met jouw gegevens.

Hoe kun jij dat garanderen?

HIER kun je lezen:

[...] Geboortedatum, adres, volledige naam en geboorteplaats vaak genoeg om iemands identiteit te stelen[...].
Fraudeurs kunnen de persoonlijke informatie die u doorgeeft aan onbeveiligde internetsites [...] combineren met andere delen van waardevolle informatie om een krediet te verkrijgen op uw naam.


En dat is nu precies wat er gebeurt als ik mijn gegevens invul via jouw site, (zie mijn onderstreepte opmerking hiervoor).
Hoe kun jij dan zeggen "100% safe"?

Ik wil je niet dwarszitten, maar ik vraag me af of je genoeg verstand hebt van internetfraude om te voorkomen dat onze gegevens op straat komen te liggen.
Avatar gebruiker
speets
Lid
 
Berichten: 117
Reumavorm: HMS + AP

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor puntje » vr nov 29, 2013 7:10 pm

Daar heb je een punt mee. Ik kijk genoeg opgelicht om te schrikken wat mensen doen. Het is fijn dat iemand mensen wilt helpen, maar verwijs ze dan door zoals ik doe naar independer, verzekeringssite of bijv. fnv - menzis die het goedkoopst is. Ik ben nu elke maand 10 euro goedkoper uit incl. lidmaatschap fnv.
puntje
Lid
 
Berichten: 1346
Reumavorm: Reuma Artritis

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor puntje » vr nov 29, 2013 7:12 pm

Trouwens iedereen weet dat mijn topic die ik begonnen ben, dat die hoog in de lijst van google voorkomt, dus zo kan je meerdere klanten krijgen. Ik weet daar alles van. Daarom dat ik ook reageer met mijn gegevens en wat ik uitgevonden heb.

Door zelf een nieuw topic te openen, probeer je de mensen te lokken naar jouw website. Anders had je wel gelijk in dit topic gereageerd. Het is google in een andere richting proberen te dirigeren. Op zich niks mis mee, als je wel goede bedoelingen hebt, maar dat kan ik niet checken. Ik weet dat websites met betaalgegevens heel goed beveiligd moeten zijn. Sommige websites worden zo gehackt en weg zijn de gegevens, naar de verkeerde mensen.
puntje
Lid
 
Berichten: 1346
Reumavorm: Reuma Artritis

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » vr nov 29, 2013 11:17 pm

Hoi puntje,

Ik probeer nergens op mee te liften. Ik wil onze lotgenoten wijzen op andere mogelijkheden. Super dat jij lid bent van FNV en dus kunt profiteren van die deal. Er zijn voldoende mensen die niet (meer kunnen) werken of geen lid zijn van FNV en dus geen gebruik kunnen maken van die deals.

Deze verzekering is niet via een vergelijkingssite als independer over verzekeringssite en streker nog rechtstreeks te sluiten bij aevitae te sluiten. Als je goed kijkt zie je dat er een verschil is tussen de aevitae van de vergelijkingssites en de mijne. Deze is bij mijn weten alleen via een verzekeringsadviseur te krijgen. omdat je per verzekerde daar geld mee verdient heb ik kunnen regelen met een verzekeringsadviseur dat deze vergoeding voor het grootste gedeelte weer terug betaald kan worden aan jullie.

Mooi toch! Voor die dat willen kunnen er hun voordeel mee doen. De ander die het niet vertrouwd, jammer. Belangrijk om te weten dat ik geen foute bedoelingen heb.

Mijn fysiotherapeut health care bad arcen en reumatoloog masek weten goed wie ik ben en hebben reeds onder hun patienten en klanten deze positieve informatie gedeeld.
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor puntje » vr nov 29, 2013 11:27 pm

Je hoeft niet te werken om lid te zijn van het FNV. Iedereen kan lid worden. Ik ben vandaag lid geworden. Aan de hand van loon of uitkering wordt bekeken, hoeveel de contributie is of wordt. Dus dat laatste is super fijn. Scheelt toch 120 euro per jaar met de huidige menzis pma van 2013. De andere verzekeringen zijn veel duurder.

Fijn dat je reumatoloog het ook doorgeeft, dat de mensen zich bij jouw kunnen verzekeren. Altijd positief. Wie is je reumatoloog eigenlijk en wie is je fysio.

Het is gewoon makkelijker als je al jaren lid bent van het forum. Ik kom hier al jaren. Dus ik ben al een bekende. We kennen elkaar niet kwa uiterlijk, maar wel per nickname en lezen elkaars verhalen en geven tips aan elkaar. Dit is het forum waar mensen hun verhaal is vertellen en als dan later iets beginnen, dan vertellen ze het. Zo komt het beter over. Dat is mijn mening. Reuma is niet te zien aan het uiterlijk. De pijn is niet te voelen. Soms zien mensen het opeens. Maar iemand die geen Reuma heeft, weet niet hoe het voelt, als het echt super pijn doet. Ik ben blij met mijn onbeperkte fysio. Ik heb nu een zwaar ontstoken knie, als hij niet beter wordt, moet ik naar een orthopeed en die moet het weer schoonspoelen en de ontsteking wegkrabben, met en kijkoperatie. Als ik geen fysio had gehad, had ik bijna niet kunnen lopen en dat is ook niet alles en dan is het niet eerlijk, dat mensen niet automatisch kunnen gaan. Waarom bij de ene eerst toestemming vragen en wachten op de goedkeuring, terwijl de pijn aanwezig is en hevig. Dat laatste is niet eerlijk.
puntje
Lid
 
Berichten: 1346
Reumavorm: Reuma Artritis

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor roell » vr nov 29, 2013 11:48 pm

Hoi puntje,

Ik heb de mazzel dat ik in de buurt van thermaalbad arcen woon en dus ook daar naar de fysio kan, health care bad arcen, waar ook masek (mijn reumatoloog) de kuren begeleidt.

Helaas kamp ik zelf dagelijks met allerlei pijnen. Op diverse aanhechtingspunt van de spieren en gewrichten heb ik spierverhardingen die losgemasseerd moeten worden. Inmiddels ook mijn nek en schedel aanhechting waar bulten zitten die bijna niet los te masseren zijn. Er zit nu ook een verharding op een van de spieren die in verbinding staan met mijn rechteroor. Gevolg 24u per dag bzzzzzz in mijn oor. Alsof je een avondje op stap bent geweest en naast een box hebt gestaan.

Vervolgens heb ik de ziekte van crohn. Loop bij de mdl arts voor de 6wekelijkse remicade en inmiddels ook fructose intollerantie erbij gekregen. Maar dan nog een laatste, sinds kleine 9 maanden een oogaandoening. Ik zie schaduwbeelden. Het is een soort staar die ze nig niet willen behandelen omdat ik te jong ben 41....ze geven aan me maar 1x te kunnen helpen. Ben tot aan het oogziekenhuis te rotterdam gegaan bij de oogarts van NL.

Dus ja ook ik heb mijn ongemakken helaas.

Ik vond het langzaam tijd om eens te kijken wat er allemaal te lezen is over mede lotgenoten. Maar ook onbeperkt fysio speelde een rol en wilde dit met een ieder delen.
Lightup your life, onbeperkt fysio http://www.overstapweken.nu
Avatar gebruiker
roell
Lid
 
Berichten: 30
Woonplaats: Helden
Reumavorm: artitis en crohn

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor duime-lotje » di dec 03, 2013 2:09 pm

misschien heeft iemand hier iets aan;
http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekerin ... ie-in-2014
duime-lotje
Lid
 
Berichten: 615
Reumavorm: relapsing polychondr

Re: Reuma en onbeperkt fysiotherapie

Berichtdoor speets » di dec 03, 2013 2:42 pm

Deze is geloof ik nog niet voorbij gekomen:

http://www.zorgpremiekorting.nl/
Avatar gebruiker
speets
Lid
 
Berichten: 117
Reumavorm: HMS + AP


Keer terug naar Links

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Advertentie