Pagina 1 van 1

Infraroodsauna

BerichtGeplaatst: vr nov 25, 2016 10:20 am
door clineke
Hallo, ik heb reeds verschillende jaren Atritis Psoriatica, beneen 52 j.vrouw en woon in België, momenteel neem ik biologicals eens in de maand met inspuiting en indien nodig ontstekingsremmers(lees bijna elke dag). Ik heb gelezen dat als je in een infraroodcabine gaat met die aandoening, je veel minder pijn zou hebben, en zelfs van de medicatie zou kunnen afgeraken, nu is mijn vraag, wie heeft ervaring met zo'n infraroodsauna/cabine?
Elke dag met pijn opstaan en gaan slapen is slopend, dat moet ik jullie niet vertellen, ik zou al heel blij zijn mocht die I.R. sauna er iets aan zou kunnen verhelpen.

Re: Infraroodsauna

BerichtGeplaatst: za nov 26, 2016 1:39 am
door Wrenchman
Goede vraag, al meerdere malen gesteld hier op het forum. (even zoeken)

Afgelopen week was ik op vakantie in België in een vakantiepark aan de kust. In onze bungalow zat een infraroodcabine. Ik heb er geen gebruik van gemaakt omdat ik niet de tijd heb gevonden die ik mijzelf ervoor wou gunnen.
Maar misschien is het een idee voor jou (en de mensen die na jou deze vraag stellen) om eens een weekend of midweek een dergelijke bungalow te huren om het zelf te ervaren. De meeste mensen met reuma hebben de klachten blijkbaar het ergst in het najaar en de winter. Ideaal om een goedkoop verblijf te boeken in het naseizoen. :)

Re: Infraroodsauna

BerichtGeplaatst: za nov 26, 2016 7:59 am
door clineke
Dank voor je antwoord Wrenchman, ik mag er dit weekend eentje uittesten bij de leverancier hier in België, een weekendje boeken zit er voor mij jammer genoeg niet in, spijtig dat jij de cabine niet kon uittesten. Alleen de warmte al zal voor mij deugddoende zijn denk ik, maar het is toch een hele investering, dus even bezinnen alvorens te beginnen;) Wat de topic van de infraroodcabines betreft heb ik hier nog niets kunnen vinden.

Re: Infraroodsauna

BerichtGeplaatst: zo nov 27, 2016 12:07 am
door Wrenchman
Probeer dit draadje eens.

Re: Infraroodsauna

BerichtGeplaatst: ma nov 28, 2016 10:39 am
door clineke
Hartelijke dank voor "je draadje", fijne dag verder, groetjes