Pagina 1 van 1

Stekkers/contrastekkers

BerichtGeplaatst: zo nov 25, 2012 5:48 pm
door Corey
Hallo,

Telkens als ik de frituurpan of een ander apparaat gebruik dan moet ik de stekker in een (verdeel)stopcontact doen en daarna moet hij er weer uit.. en dan doet mijn schouder pijn. Ik kan de beweging iets anders uitvoeren, waarbij ik mijn onderarmen meer belast, maar het voelt toch niet goed en ik moet er echt iets op vinden want dit wordt een langetermijnprobleem; dat is zeker.

Nu zal ik de eerste niet zijn met dit probleem dus ik wou vragen waar je een handig hulpmiddel kan kopen. Bijvoorbeeld een stekker met een handvat en een contrastekker met een handvat en dan beiden van glad, glijdend materiaal en dan zonder spatwaterbeveiliging.

Veel apparaten maken gebruik van hetzelfde stopcontact (op de best geschikte plaats) en ik heb geen ruimte om ze allemaal ingeplugd te laten staan.

Bijvoorbaat dank! :)

Re: Stekkers/contrastekkers

BerichtGeplaatst: zo nov 25, 2012 6:39 pm
door puntje
Helaas ik weet niks. Misschien bij een elektronicazaak navragen of zei wat weten. Iets handigers.

Ik heb het in mijn polsen, de schouder is meestal oké. Dus het zit op een ander punt. Misschien in een thuiswinkel van bijv. Thebe kijken of ze iets hebben of gewoon naar de Praxis of Gamma.

Re: Stekkers/contrastekkers

BerichtGeplaatst: wo nov 28, 2012 10:01 am
door Amby
Het klinkt misschien raar maar de stekker omgekeerd in het stopcontact steken wil bij het uittrekken van de stekker wel eens soepeler gaan.